DRUM CIRCLE – Ритъм Алхимия

Енергично трансформираща сесия с барабани и ударни инструменти

Заповядайте в нашата алхимична ритъм лаборатория! Тук, вместо до колби и скачени съдове, ще имате възможността да се докоснете до разнообразни барабани и ударни инструменти. Ще можем позитивно да трансформираме нашите емоции посредством магическата сила на ритъма. В ‘Ритъм Алхимия’ всеки един от нас ще се превърне в алхимик на личното и общото духовно намерение и състояние с помощта на вибрациите.

‘Ритъм Алхимия’ ще се проведе в стил дръм съркъл, което не е просто акт на свирене на барабани, а споделеното преживяване на участниците. Барабаните и свиренето на ударни инструменти са средствата, които водят групата до нейната крайна цел – мястото, където всеки има глас и възможност до го изяви. Място, където креативният дух е споделен от всеки в кръга.Ако искате да полетите и да се освободите от моментната умора, летаргия, подтиснатост или задръжки, заповядайте и задно ще ги трансформираме в светлина и енергия! Не се изискват музикални способности или талант, кръгът е отворен за всички без ограничения.

Вижте как протече ритъм сесията в рамите на миналогодишното IV издание на фестивала „Свободата да бъдеш”:

Фасилитатор

Мартин Иванов е един от онези българи, които са натрупали ценен опит навън, за да се посветят на нещо значимо тук. Той е композитор, диригент и перкусионист, който е прекарал 15 години в САЩ и Канада. Завършва престижните Berklee College of Music, Бостън (джаз композиция и аранжиране), University of Memphis и University of Massachusetts (магистърска и докторска степен по изкуствата и композиция), Софийски Университет ‘Св. Климент Охридски’ (магистър стопанско управление). През годините 2001-2004 Мартин Иванов преподава композиция, хармония и аранжиране в University of Memphis и University of Massachusetts.

След завръщането си в България, той основава Институт за Съвременно Изкуство и Терапия ‘ЛИБЕРА’ с основната мотивация да използва творческите си знания както за терапевтични и обучителни практики, така и за създаването и развитието на социални проекти.

Мартин Иванов е официално оторизиран дръм съркъл фасилитатор от световно известната американска компания „REMO, Inc.”.