Център Калей

Център Калей

Център Калей има богата гама от услуги и дейности.

През последните години, една от главните задачи на Центъра е да обърне внимание върху изключително важната роля на семейно-родовите отношения. Център „Калей” разполага с гама от утвърдени специалисти в областта на семейно-родовите отношения и е единственият в България, който прилага най-съвременния метод в тази област – „Аугуста Монада”.

Тази година в рамките на фестивал „Свободата да бъдеш” ви каним на нашия щанд, от който ще може да получите и научите повече за:

  • вашият личен „Емоционален завет” на рода (част от „Аугуста Монада”)
  • „Моето звездно семейство” – следвайки сами инструкцията, която е дадена ще можете да изградите и изследвате своето зодиакално семейство.
  • „Звезден родов ключ”, които ще ви разкрие доминантната родова тема
  • Цветови олтари. Уникални за територията на България, цветовите олтари представляват комбинация от естествена дървесина, дърворезба и цветни нишки. Заредени с положителна енергия, всеки от тях има определени символи и е с конкретно послание към притежателя си.

„Емоционалният завет” на рода и „Звездния родов ключ” са индивидуални разработки и е необходима предварителна заявка. Можете да я направите за своя „Емоционален завет” на рода тук и „Звездния родов ключ” тук

Не пропускайте и лекцията, посветена на „звездното семейство” в рамките на фестивала „Свободата да бъдеш”, която ще бъде изнесена от Милена Милева – специалист по семейна астрология и създател на метода „Аугуста Монада”.

Очакваме ви!

Контакти
Център за Духовно Развитие Калей
02 868 5289, 0889 334805
office@kaleiseminari.com

 

Share