Татяна Рулко

 

10584479_996532713697570_704515959_n

Татяна Рулко е социален психолог с 25 години практика в областта на групови и индивидуални консултации. Създател е на първия в България център за интегрално образование „ТИМ 8“ в гр. Бургас. Изследвала е различни  теории и практики на законите за еволюцията на  съзнанието и човешката природа. Разработила е собствена методика за осъзнато осъществяване на интегрална връзка със себе си и със света.  

Що е то „Интегрално“ през призмата на човешките взаимоотношения. Татяна ще разкрие тайните на връзките със себе си и света.  

  • Интегрално отношение към света означавахората да не се разделят по никакви признаци и разбирането, че всеки зависи от всеки;
  • Повечето проблеми произтичат от факта, че в детството никой не ни  е учил как правилно да изградим връзките със себе си и обкръжението си;
  • Вътрешният свят на човека е система от  мисли, емоции и чувства;

Интегралната методика позволява да се даде отговор на следните въпроси:

  • -Как работят законите на тази система -Как да съчетаем в себе си всички отрицателни и положителни емоции, чувства и мисли. -Как да разберем себе си и своето отношение към другите в процеса на груповото взаимодействие.