Стефан Божилов

Стефан Божилов

Стефан Божилов – юмейхо терапевт и преподавател -6 дан официален представител на Юмейхо за България.
Юмейхо прави хората здрави, млади и красиви. Балансира жизнените сили на организма , чрез завръщане към природота.
Над 190 болести се лекуват с вълшебните техники от манастира Шао Лин. Сред тях са както страшни диагнози като мигрената, детската церебрална парализа, коксартрозата или дископатия, така и по-леки като изкривяване на гръбначния стълб, болки в гърба, главоболие и затлъстяване. Всички те се лекуват със похвати на древните монаси от Шао Лин. Те са използвали техниките, за да се възстановяват бързо от травмите при тренировките на бойни изкуства. По-късно проф. Масаюки Сайонджи от Япония ги обобщил и ги кръстил Юмейхо. Един от най-добрите специалисти у нас пък е Стефан Божилов от София. Той се е учил от самия проф. Сайонджи.

Ю увеличаване, изливане
МЕЙ жизнена сила
ХО техника, терапия

Нека забравим за болките в нашето тяло с Юмейхо.
Юмейхо е цялостна терапия на човешкото тяло, тя се основава на центъра на тежестта на и на симетрията на тазовите кости. Един от основните проблеми на съвременния човек е обездвижването, а то е причинено от начина ни на живот, натоварванията, стреса, травмите от различно естество. Болките в гърба стават част от нашето ежедневие. Инструментите за наместването на разместените стави, на втвърдените мускули, на лимфния и кръвен застой са притискането, разтриването и специфични техники. Чрез тях се постига премахване на болките и възстановяване на физиологичните функции в техните нормални граници
Разместването на сакроилиачните и тазобедрени стави е причина за разместване на прешлените на тръбначния стълб, това води до цялостни промени в човешкия организъм.
Юмейхо терапията повишава имунитета и премахва умствената и физическа умора. Тялото става по еластично и по високо.Подобряват се половите функции на организма. Човек става по- здрав, по – красив и по- млад.
Юмейхо е философия за постигане на пълен баланс и хармония със себе си и заобикалящия го свят .