Оя – Кътче за Хармония

OYA harmony ЛОГО

„Оя – Кътче за Хармония” е място, в което всеки е добре дошъл. Посрещаме тези, прекрачили нашия праг с любов, радост и спокойствие. Приемаме всеки такъв какъвто е, без осъждане, сравнение, антипатия или критика. Можем да се опитаме заедно да приемем нашите съдби, ограниченията и предизвикателствата пред нас. И така неусетно да се почувстваме като у дома си.

И единственото, което ни остава е да отворим сърцата си и да пуснем Хармонията в телата и душите си.

Пътищата да постигнем Хармония са много и всеки от нашите преподаватели и инструктори ще ви покаже магията им. Дервишка йога, Кундалини йога, Акройога, Констелации, EMDR, техники от енергийната психология като WHEE, EFT, BSFF, TAT, приложни изкуства, рисуване, смехотерапия… Няма правилен или грешен подход! Всеки избира сам и ние вярваме, че може да намери една вътрешна мъдрост, която ще му позволи да открие себе си.

Помислили сме за всеки от вас. Нашите практики започват всеки ден от 7:00 с медитация и йога за най-ранобудните. За майките с деца сме осигурили детски кът, в който да оставят спокойно най-любимите си същества, и получат свободата да отделят няколко минутки за себе си, без чувство за вина, без притеснения и без ангажиране на други хора. За работещите, които търсят Хармония в обедната почивка сме осигурили душ кабини, за да се върнете ухаещи на спокойствие в забързаните бизнес среди. През целия ден и особено в следобедните часове сме на разположение за индивидуални сесии и терапии. А вечерите? Вечерите са изпълнени с много на брой изненади – групови занимания по йога, констелации, енергийна психология, EMDR терапия и много други. Има и още – занятия сред природата, на необикновени места в красивата ни страна!

Едно обикновено пространство може да стане необикновено, когато хората са събрани в името на Истината, на Добротата, на Красотата и на Любовта. Малки, големи и още по-големи… Нашите занимания са подходящи за всички на възраст от 3 до 99 години. Очакваме ви!

www.facebook.com/oya.harmony

Share