Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина

Наталия Кобилкина е първият и в момента единствен сексолог и семеен терапевт в България, който провежда обучения по сексология и щастливи отношения. Кобилкина е една от първите жени, които говорят за секс открито и в момента активно развива сексуалната култура в България.

Тя е семеен терапевт, педагог, автор на многобройни статии, свързани с отношенията и секса. Постоянен гост на различни предавания, свързани с човешките взаимоотношения. Наталия непрекъснато провежда лекции по сексология за аудитория от 10 до 150 човека.

Наталия Кобилкина е автор и водеща на първите революционни тренинги в България по темата сексология за жени, мъже и за двойки. Провежда тренинги както в България, така и в чужбина. Сред тях е един от най-известните женски курсове в България – Тайните на гейшата или изкуството да бъдеш жена.

Наталия Кобилкина е магистър в областта на семейната психотерапия и сексология в Научноизследователския институт по семейна системна психотерапия и медицинска психология, Русия. Притежава диплома за ‘Семеен терапевт и клиничен психолог’. Тя е магистър по психология на бизнеса към Института за управление на бизнеса и правото, Русия. Шест години е работила като бизнес-треньор и HR-директор.

Автор на книгите ’69 съвета за секс’, ’69 съвета за щастливи отношения’.

Лекция Пътя на любовта

Всеки човек е роден за да бъде щастлив. Защо тогава има толкова много нещастни хора? Как да определим своята формула за щастие и да се движим по своя път? Защо не си позволяваме да обичаме и се страхуваме от собствените си чувства?

В тази лекция ще застанеме пак на пътя на любовта.
Ще разгледаме как ние самите си забранихме да обичаме. Ще отворим своите сърца към чувствата и ще погледнем с отворени очи на собствената си уязвимост. Ще разберем, че едва когато сам си дадеш право да обичаш – тогава любовта идва в живота ти. Ще поговорим за езика на любовта и какъв е нашия начин да даваме и да получаваме любов. Ще разглеждаме каналите за даване и получаване.

Не е страшно да обичаш. Страшно е да живееш без любов.


Share