ЛЕКТОРИ НА ФЕСТИВАЛА ЗА УМА, ТЯЛОТО И ДУХА

Елица Великова

Среща с вътрешния творец..

Тя е преподавател по Арт терапия, и ни кани да изживеем една интензивна и дълго-чакана среща със своя вътрешен творец – с онази най-съкровена част от нас, която е наша същност, наше рождено право, наша свобода.п

Проф. Андрей Пантев

Европейската Вселена на Учителя Петър Дънов

Галина Герасимова

Европейската Вселена на Учителя Петър Дънов

Любов Миронова

Хармония с децата

Наталия Кобилкина

Пътят към любовта

Тя е сексолог и семеен терапевт. Тя вярва, че всеки човек е роден, за да бъде щастлив и ще търси заедно с нас отговорите на въпросите – защо не си позволяваме да обичаме и защо се страхуваме от собствените си чувства.

Аида Марковска

Свободна воля или свободен избор?

Тя практикува и преподава холистични методи за лечение и това е нейното призвание. Нейната задача този път ще е да ни разкаже как да стигнем до не-подправеното духовно поведение без осъждане, без сравнения, без изисквания.

Мартина Генкова - Иванова

Мартина Генкова – Иванова

Мит или реалност са сродните души Тя е експериментатор, мечтател, вестител на новото време, който пробужда, вдъхновява, свързва хора и идеи.

Анастасия Димитрова

Скоростно четете и суперпамет Анастасия e водеща на тренингите “Скоростно четене” и „Суперпамет – мнемоника”. Тя е убедена, че паметта на всеки здрав човек има неограничени възможности, а способностите му за четене са много повече от това, което сме научили в училище.

Филип Филипов

Космично съзнание – идеи и практика Той е физик, философ и астролог, създател на т.нар. ТРИИЗМЕРЕН МОДЕЛ НА ХОРОСКОПА – иновационна астрологична методика в световен мащаб.

Димо – Димитър Жечев

Работа със сънища

Мона Каушик

Аюрведа – здраве на една ръка разстояние

Мартин Иванов

Звуци от тишината

Той е магьосник на ритъма. Емоции и истински истории, базирани на огромната трансформираща сила на ритъма, ще ни поведат към звуците на тишината.

Ганета Сагова

Чудото на филипинските лечители

Ванина Бодурова

Сугестопедия – внушението е навсякъде

Тя ще ни поведе по нежния път на сугестивното в педагогиката и ще ни разкаже за живота на един велик българин, който ни завеща седем непреходни закона към безопасното разкриване на резервите на човешката личност.

Неда Терзиева

Еволюция в Ерата на Водолея

Поли Фистолера

Емоционалната интелигентност ..

Тя е единственият лицензиран специалист по емоционална интелигентност на Балканите. Тя ще ни открие пътя на емоциите и уменията, които са свързани с тях и защо са важни емоциите.

Милена Милева

Звездни братя и сестри. Семейна астрология. 

Тя е специалист по Семейна Астрология, който ще сподели знанието си за колективна душа, колективно несъзнавано, семеен капитал, защото, пътят ни на човешки същетва минава през всичко, което е било, е и ще бъде!

Доц. Д-р Николай Лазаров, д.м.н

Обновителната сила на стволовите клетки

Лили Георгиева

“Ще бъда ли някога достатъчно добра?”

Д-р Светла Николова

ToxFox – или кои са хитрите начини на индустриите да ни заблуждават за “здравословни” продукти

Стефан Божилов

Божествен масаж- Юмейхо

д-р Мария Папазова

„Антирак ”  – оздравителната  стратегия на  настоящето и бъдещето  

Мадлен Алгафари

От Какво ще кажат другите! до Какво избирам аз!

Тя е психолог и психотерапевт, и писател, и режисьор, който разглежда пътя на днешния българин през призмата на грозното пате от Андерсеновата приказка, чийто единствен проблем е, че не съзнава, че е лебед и се държи като грозно пате.

Валентин Илиев

Личната сила и дванайсетте символа.

В последните години Валентин се занимава със задълбочено изследване на символите Оренда, словесните им ключове и влиянието им върху човешките Дух, Душа и Тяло.

Розмари Де Мео

За силата на речената дума и дарът на Корена

Розмари Де Мео е изследовател на българска автентична обредност и старите тайнства. Неслучайно зорко пазено от вещите хора, знанието е видимо за онези, които имат кураж да търсят.

Ивета Петрова

Значение и влияние на цветовете

Тя е човек, който вярва, че ‘красотата ще спаси света’ и търси да я намери, и извади от всеки човек, до който се докосне. Тя ще ни разкаже как може да живеем живота пълноценно и да опитаме от всичките му нюанси.

Д-р Марчин Илиев

Какво е хипноза?

Той е хипнотерапевт, рейки мастер, специалист по личностно развитие и ще развенчае пред нас митовете и заблудите за хипнозата, и ще отговори на въпроса дали можем да се излекуваме от всичко, независимо колко е напреднала болеста.

Ана Вълева

Human design: Геометрия на любовта

Д-р Владимир Шишков

Хранене и активно дълголетие Той е един от малкото медицински специалисти в областта на храненето и диететиката, които се ръководят от принципите на орто-молекулярната медицина.

Гузал Тажибаева

Ставна гимнастика и тренировка на състоянието “Аз съм центъра на промяната в моя живот”

Теофана Манева

Изкуството да възпитаваш – валдорфска педагогика

Ако желаете да се включите, ..

… като изложители във фестивала, изпратете ни запитване и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро!
Пишете ни

СПОНСОРИ И ПАРТНЬОРИ

Научете първи ...

.. кога ще се проведе следващато VI издание на Свободата да бъдеш! Въведете име, фамилия и имейл и ще ви изпратим информация, когато насрочим новата дата. След като попълните формата ще получите имейл за потвърждение за вашата регистация.

Регистрация