Живента

Живента

Сайтът на Живента (www.jiventa.bg) предлага над 15 вида постелки за йога, упражнения и спорт – екологични, рециклируеми, със сертификати за безопасност от ОЕКО TEX. Тук е представена и красива колекция от възглавници за медитация, произведени в четирите най-популярни форми – кръгла или рондо, зафу – тибетска с плисета, випасана – правоъгълна с пълнеж от памучен полар и муун – с формата на полумесец . Някои от възглавниците са от памучен велур или луксозен плюш и са украсени с изящна бродерия. Те са полезно помощно средство при медитация и седене на пода, могат да бъдат с пълнеж люспи от спелта или капок – растителен пух от дървото ceibapentandra. Много клиенти ги намират още и подходящи като прекрасен интериорен акцент или за подарък.

Можете да намерите разнообразие от йога аксесоари -чанти и ленти за пренасяне на йога постелки, матрачета за медитация и седене на пода, хигроскопични кърпи за хот, ащанга йога, сауна или фитнес, покривала за йога постелки, йога колани и блокчета, одеала с бродерия, възглавнички за очи с полускъпоценни камъни и билки, както и холистична козметика и бижутерия.

Ние предлагаме и американските столчета BackJack, известни в целия свят с удобството, което осигуряват, когато седим на пода при семинари, медитации и у дома. От няколко месеца предлагаме и иновативната и патентована в 100 страни овална постелка за йога от натурален каучук Qi YO с формата на човешката аура.

Онлайн магазинът на jiventa.bg работи с вграден модул на куриера Еконт експрес и предоставя отлична цена на доставка в рамките на 1 работен ден.

Само по време на фестивала Свободата да бъдеш можете да закупите нашите продукти с 10% отстъпка от цените ни в сайта. Очакваме ви!
Контакти: Живента ЕООД www.jiventa.bg Живелина Павлова Телефон: 0899130300 Еmail: jpavlova@jiventa.bg

Share