ДЕВА Център

devaCenter_LOGO

ДЕВА Център е място на уют и спокойствие, където с рейки обучение, чрез енергийни терапии и други методи за себепознание Ви даряваме баланс, здраве и възможност за самоусъвършенстване.
Подходът ни се основава на триединството и взаимозависимостта на енергиите в човешкото тяло. Целта ни е постигане на Вашата пълна душевна и физическа хармония.
На ваше разположение са сертифицирани специалисти с опит и знания, заредени с много любов и себеотдаване, от които да се възползвате най-добре.

В СЛУЧАЙ, ЧЕ ИСКАТЕ ДА СЕ РАЗВИВАТЕ И СЕ СТРЕМИТЕ КЪМ ПО-ПЪЛНО СЕБЕПОЗНАНИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

  • Рейки обучение пълната двуканална Усуи Фам Рей система с тайните символи. Обучаваме Ви по под формата на семинари. Осъзнавайки и прилагайки основните принципи и практики на тази древна оригинална система, задълбочавате връзката с истинската си същност, постигате цялостен енергиен и физически баланс и получавате възможност да подобрите живота си.
  • Регресионна терапия. Терапията е нехипнотична и поради това абсолютно безопасна. Метод, при който в подсъзнанието се открива първопричината за проблема, преживява се и в рамките на един сеанс се постига отстраняването му, както и прекъсване на причинно-следствени (кармични) вериги.
  • Хюман Дизайн. Базовият анализ ще разкрие мотиви и пориви, ръководещи живота ви, аспекти, които може би дори не осъзнавате, докато търсите своите цел и посока.
  • Астрологична консултация. Астрологичната консултация ще ви даде възможност да погледнете на себе си като фокус на влиянията на планетите. Астрологичният анализ е един от начините да постигнете по-високо разбиране и да търсите допълнителни начини за себеусъвършенстване.

АКО ЖЕЛАЕТЕ ДА ПОДОБРИТЕ СВОЕТО ЗДРАВЕ И ДА ПОСТИГНЕТЕ ХАРМОНИЯ И ЕНЕРГИЕН БАЛАНС ВИ ПРЕДЛАГАМЕ:

  • Квантов анализатор (Биоскенер). Ранна диагностика на състоянието на организма с апарат от ново поколение. Квантовият метод на диагностика е комплексен, неинвазивен, практичен, лесен, бърз и ефикасен.
  • Бахова терапия (Цветните есенции на д-р Бах). Цветотерапията е популярна по цял свят и се прилага успешно при лечение както на различни болестни състояния, така и на психични травми, депресия, апатия, тревожност, стрес, преумора, раздяла и др. Цветните есенции са безвредни и подходящи за всички възрасти.
  • Рейки терапия. Прилага се както за профилактика, така и с терапевтична цел за балансиране и хармонизиране работата на чакралната система и съответно подобряване на функцията и състоянието на органите и системите. Ефектът може да бъде хармонизиращ, профилактичен, облекчаващ болката и дори чудотворен.
  • Тибетски вибрационен масаж. Това е метод, при който се прилага специфична, високочестотна вибрация, достигаща до всяка клетка на човешкото тяло. Дава най-добри резултати при минимален брой апликации. Чрез ментална терапия се въздейства върху клетъчния разум. Това е древно лечителско умение, прилагано от най-посветените в Тибет.

Тел. 0897 940 859
info@devapraktika.com
http://www.devapraktika.com/
f -ДЕВА Център
гр. София, жк. Яворов,
ул. Хан Омуртаг, №62, ет.2

 

Share