Заповядайте

…в изложбената част на фестивала, която се намира в търговския център на Софарма Бизнес Тауърс. Входът е свободен. Там ще можете да се запознаете с нови продукти и услуги, както и да се възползвате от специалните отстъпки на нашите изложители и партньори. Ще имате възможност да се запознаете и да се консултирате с утвърдени специалисти и терапевти и да намерите различни продукти и книги, свързани със здравословния начин на живот и личностното развитие.

Очакваме ви!

Цени и Билети

Билетите за лекциите, практиките и семинарите са изчерпани.

Благодарим ви за доверието!


Първите

50 билета
лв.10
  • Първите 50 билета на специалната ни цена от 10 лева се изчерпаха за 1 час и 15 минути. Благодарим ви! Подгответе се за един изключително интересен и интензивен  фестивал…

Изчерпани

Вторите

50 билета
лв.15
  • И вторите 50 билета на специалната цена от 15 лева се изчерпаха за няколко часа. Благодарим ви за доверието!

Изчерпани

Редовни

билети
лв.25
  • Редовните билети за фестивала тази година са на цена от 25 лева. Билетът осигурява пълен достъп до различни лекции, практики и семинари, които ще се провеждат едновременно в четири различни зали.

Изчерпани

Научете първи ...

.. кога ще се проведе следващато VI издание на Свободата да бъдеш! Въведете име, фамилия и имейл и ще ви изпратим информация, когато насрочим новата дата. След като попълните формата ще получите имейл за потвърждение за вашата регистация.

Регистрация