Аида Марковска

Аида Марковска

Аида Марковска практикува и преподава холистични методи за лечение от 8 години и за нея това е призвание. Основава приятелски кръг от съмишленици, наречен ‘Клуб Рейки в Пловдив’, с който работи от тогава, като развива практиката на достигане на хармония и пълноценен живот. Вярва в личната сила и баланса, предоставени от Твореца на този свят. Убеден оптимист, Аида Марковска търси най-добрата и светлата страна, която притежават хората, за да я изведе на преден план и да я освети, за постигането на мъдрост, здраве, успех и дълбок творчески импулс за живот.

Диктатурата на духовността. Свободна воля или свободен избор?

Свободата на волята или свободата на избора са определящи нашето битие? А за нашата духовност? Да разгледаме тези спирачки, бариери и препятствия, които застават пред силата на волята ни като наш избор да бъдем повече от това, което проявяват нашите тела в материята и пред търсенията на нашия дух. Позволяваме да ни поставят в неудобни, неискрени и нежелани духовни плоскости. Духовно ли е да отхвърляш ‘недуховното’?

Този ‘режим на духа’ е време да бъде осъзнат, да преодолеем правилата, наложени без наше съгласие и да се почувстваме свободни от всякакви неписани договори, общоприети понятия, благовидни закони, различни сковаващи задължения, които сме се съгласили да следваме по неясна за нас логика. Да стигнем до неподправеното духовно поведение без осъждане, без сравнения, без изисквания.

Смятате, че е невъзможно?


Share